NAET

NAET (Nambudripad Allergy Elimination Technique) is een behandelwijze die gebaseerd is op standpunten uit de Chinese geneeskunde, kinesiologie en westerse geneeskundige principes. De behandeling helpt allergieën te elimineren zodat het lichaam beter functioneert en beter kan omgaan met ziektes en andere allergenen. Het is een subtiele, veilige methode waaraan geen medicatie of naalden te pas komen.

Klachten die zeer geschikt zijn om te behandelen met NAET zijn hooikoorts, eczeem, bronchitis, buikpijn, hoofdpijn. Maar je kan ook denken aan aandachtsproblemen, vermoeidheid en huidproblemen. Aan deze klachten liggen heel vaak allergieën ten grondslag die opgeheven kunnen worden met NAET. De methode is zowel voor volwassenen als voor kinderen en baby’s geschikt.

Lopende behandelingen of te nemen medicatie vormen geen obstakel voor het uitvoeren en het uiteindelijke resultaat van de behandeling. Lopende behandelingen dienen uitsluitend in overleg met de behandelend arts te worden gewijzigd.

Voor meer informatie over de methode: bezoek ook de website van de overkoepelende organisatie: www.naet.com.

 

 

 

De informatie op deze website ten aanzien van alllergieën wijkt af van wat in de gangbare/ reguliere wetenschap wordt gehanteerd. Het is de verantwoordelijkheid van de lezer hoe hij deze informatie interpreteert. Het is niet de bedoeling van de auteur geweest om medische informatie te ontkrachten of weerleggen. Indien u zich zorgen maakt over klachten dient uw behandeld of huisarts uw aanspreekpunt te zijn.