Behandelaar

Mijn naam is Iris Buskens, ik ben geboren en getogen in Zuid Limburg. Ik heb in Nijmegen gewoond en in Barcelona en inmiddels ben ik behoorlijk geworteld in Utrecht.

Ik ben opgeleid als psycholoog en heb met name ervaring opgedaan met angstklachten en werkgerelateerde problematiek. Ik werkte jarenlang in een research setting en vrijwel uitsluitend met evidence based behandelwijzen.

Doordat mijn dochter allergische klachten bleek te hebben is NAET op mijn pad gekomen. Ik raakte gefascineerd door de effectiviteit en besloot zelf de opleidingen te gaan doen. Mijn fascinatie nam niet af en inmiddels behandel ik al jaren zelf mensen als NAET behandelaar.

 

Zie ook mijn interview in Het Vakblad Natuurlijke en Integrale Gezondheidszorg van 21 augustus 2017:

De praktijk van Iris Buskens